Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за кола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за кола

Намерих една кола в швейцария,моят човек може да я спазари и докара,но идеята ми е че удара не изглежда лек,за колко ли пари може да се оправиАко някой може да увеличи снимката с удара на добро качество,шото мойта програмка я парви с много лошо качество.Иначе колата ще дойде до БГ на около 7200 лв.

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/De...1&page=1&row=2
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Стига да не е осукана и да е огъната колонката, ще има малко изчукване и смяна на врата с боядисване - ще рече към 800-1000лв. ще те оправят идеално, обаче ако колонката е огъната и купето е посукано, значи ще трябва изпъване на дозер и смяна колонка и...и...и... около 2-2500 си приготви, за да стане хубаво, а не само да се замаже положението!!!

Comment

Аз не съм от майсторите тенекеджии , но като я увеличих/макар и с лошо качесто/ на снимка номер 6 личи усукване/наклон/ на купето.Мисля че и средната греда на купето доста се е деформирала. Дано да греша и да нямаш ядове . Изчакай мнението на още колеги.
      Късмет!
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
        Аз не съм от майсторите тенекеджии , но като я увеличих/макар и с лошо качесто/ на снимка номер 6 личи усукване/наклон/ на купето.Мисля че и средната греда на купето доста се е деформирала. Дано да греша и да нямаш ядове . Изчакай мнението на още колеги.
        Късмет!
        Споко аз не съм се засилил да я взимамима време,затва искам и мнения.Дори и 2 бона да излезе ремонта пак си заслужава 147 2006 ще стъпи на около 10 000 лв. Най-лошото е че моя бояджия неможе да я види на живо

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Споко аз не съм се засилил да я взимамима време,затва искам и мнения.Дори и 2 бона да излезе ремонта пак си заслужава 147 2006 ще стъпи на около 10 000 лв. Най-лошото е че моя бояджия неможе да я види на живо
          Епа щом не е проблем да дадеш 2-3000лв. за ремонт, направо я зимай, много нова година е, а и ако мотора е добре значи си ти човека, само че първо да я замерят да не е посукана така, че да не може да бъде изпъната нормално!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Епа щом не е проблем да дадеш 2-3000лв. за ремонт, направо я зимай, много нова година е, а и ако мотора е добре значи си ти човека, само че първо да я замерят да не е посукана така, че да не може да бъде изпъната нормално!!!
            Бате не съм казал че не е проблем,но е допустимо като гледаш цената.Требе да покажа снимките на бояджиятачакам още мнения

Comment

като гледам, за кола 2006 година, хич не са много парите. мисля че може да се орпави перфектно и да си имаш съвсем новичка количка, стига ДВГ-то да е добре, компютри, работи. този удар ми се вижда лек. кажи им да ти пратят повече и по-големи снимки на удара!
              Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                като гледам, за кола 2006 година, хич не са много парите. мисля че може да се орпави перфектно и да си имаш съвсем новичка количка, стига ДВГ-то да е добре, компютри, работи. този удар ми се вижда лек. кажи им да ти пратят повече и по-големи снимки на удара!
                Това за снимкте смятам да го направя

П.С.Някой може ли все пак да ми уголеми снимка 3 с добро качество,да отида я покажа на Божо
                Last edited by Mury; d.m.y г., 12:15.

Comment

Колега вземай я хубавицата ! Преди 3 години ме удариха по идентичен начин само ,че в шофьорската врата. Тогава за 1100 левчета нещата станаха перфектни и тая цена е + ново стъкло (а тая колица и е на място като гледам) и нов фар защото беше пукнат Купето беше поусукано ,но я направиха да върви направо без никакви отклонения или да яде гумите.
                  Last edited by mochko1; d.m.y г., 12:43.
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Колега вземай я хубавицата ! Преди 3 години ме одариха по идентичен начин само ,че в шофьорската врата. Тогава за 1100 левчета нещата станаха перфектни и тая цена е + ново стъкло (а тая колица и е на място като гледам) и нов фар защото беше пукнат Купето беше поусукано ,но я направиха да върви направо без никакви отклонения или да яде гумите.
                    Мани че ми ври вече главата,проблема е че треа търся пари са,шот и двете коли си седят,няма купувачи

Comment

Що си мисля , че ако имаше усукване щеше да е счупен прозореца или поне пукнат а за средната колона щеше задната врата да е леко отворена а тя си е перфектно затворена. Тва дед се вижда на снимка 6 е щото е снимана леко от страни ... такова осукване бая по силен удар тря да има че да стане. Врата е поела целия удар и прага... прага се изправя една нова врата и си 6 точки. Колата е мн готина.
                      Alfa Romeo 147 1.6 T.S 120 h.p. 17" Arcasting Shark

Comment

тази кола дори и 3000 лв да дадеш по нея ще ти излезе 10000, за кола 2006 си е направо на сметка
                        а, и ако пък решиш веднага след това да я развържеш мисля че може спокойно да и вземеш 14-15000 левчета, ето ти бързи 5 хиледарки
                        тук в Поморие има едно момче което само с такива коли от Швейцария се занимава, с удари, качва ги на платформа, вика им - мики маус
                        а за оправянето се занимава баща му, после не можеш и да разбереш че имала удар, така че дерзай докато някой друг не е късметлията, особоно чехите или поляците

Comment

Абе нож с две остриета е да я вземеш без да знаеш подробности за последствията от удара. Поне да беше нещо 3.2 GTA , JTD 140-150 коня алабала....
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Е са говорих с мойте ора,в Германия са,ма може да скочат до швейц да я видят,и ще ми звъннат до 1-2 дена.Ако те кажат че си заслужава,им казвам да я метат на платформата,па за парите че мислиме.Казаха че положението е кът и в немско никой не искал да сваля от ценатавикат сега незнаят как е в швейцария,но ако се навия ше пробват да я спазарат,че транспорта от южната част/понеже градчето е там,на границата с Италия/е 1200 кинта.Ако не успеят да я спазарят,ше ми стъпи около 8 без мито в БГ

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Намерих една кола в швейцария,моят човек може да я спазари и докара,но идеята ми е че удара не изглежда лек,за колко ли пари може да се оправиАко някой може да увеличи снимката с удара на добро качество,шото мойта програмка я парви с много лошо качество.Иначе колата ще дойде до БГ на около 7200 лв.

http://www.autoscout24.ch/AS24Web/De...1&page=1&row=2
                              Колата не е усукана в горната част - тавана, което е добре.
                              Според мен усукването е ниско долу, при прага и евентуално дъното.
                              Гледам, че има видима геометрия, отзад и отпред.
                              Смятам, че около 3-4000лв. - всичко (части, труд, боя, разпънка, щипчици и др. неща, които могат да излязат), ще стигнат за всичко.
                              Така ще имаш много добра кола, която ще ти се върже около 11 000 лв.
                              Според мен си заслужава да сложиш главата в торбата
                              sigpic

Comment

Working...
                              X